Bahas brand lokal favoritmu disini

Moderator: philip

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 334
#798277
Image
Image

OFFICIAL THREAD:
VOYEJ Leather Goods


After long debating & many perspectives from all users, hereby I open up the official thread for VOYEJ.
Hopefully all of Darahkubiru people will take this kind of action positively & keep on supporting us until the end.

The main purposes of this thread will be:
Sharing your journey, new products launching, new product discussion, leather treatments, teasers, and also, frequently asked questions.

Our information:
http://www.voyejstore.com
@VOYEJ
BlackBerry PIN: 28568513 / Phone Number: +6281380166650
(Ivan)

E-Mail:
info@voyejstore.com


Office:
Jl. Lauser 1 no. 61B, Kebayoran Baru
http://google.com/+voyej

---

~ Journey Starts Here ~
Last edited by lucas on Fri May 26, 2017 3:13 pm, edited 163 times in total.
ibeck, ilhamhadi12 liked this
By ikura
#798284
wih voyej :sembah
sukses bro, semoga semakin keren dan inovatif di setiap produknya :beer
masih nunggu case buat ipun nya nih buat nambah koleksi gw yang cuma bracelet sama lanyard hehehe
#798289
lucas
akhirnya bikin thread sendiri ya hehe, menurut gw better kok, jadi disini emg bahas semua tentang voyej :)
jd trit disebelah bisa bahas leather goods secara general, ga cuman melulu seakan product voyej saja, good luck bro :beer oia buat brightspot yg rilis apa aja nih? travelers wallet doang kah? hehe
btw malam ini teaser viel keluar nih ya :ngacir
User avatar
By lucas
#798304
all

terima kasih atas semua supportnya. you guys are awesome.
:beer
Expect to see more teasers in upcoming days or weeks. Karena Brightspot Market sudah mendekat :thumbup

---

Malem ini kita akan ngepost lebih jauh untuk Viél, yang rencana mau beliin pacarnya Kado Valentine, sebaiknya stay tuned :)

Thanks
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 334

Dont bother @amrit02 itu paling jg cs nya yg nu[…]

https://live.staticflickr.com/65535/[…]

Fit Descriptions & Pictures Pt. 2

@naufalgrsmn , mantap bro fitnya :ngacir

Koku Footwear

Koku Footwear: Ready to Wear (RTW) P[…]