Jeans. Genes. Overall. Dungaree.

Moderator: philip

  • 1
  • 607
  • 608
  • 609
  • 610
  • 611
  • 612
User avatar
By Miracle
#1435431
johan heaffy wrote:@philip, justru makin mahal nih lip klo ada yg ngendepin celananya jadinya New Old Stock hahaha
size gede gak ada kali :ngacir :ngacir :ngacir


Haha bener banget tuh bang, melambung tinggi pasti :kaget
User avatar
By zendeen
#1439720
Image

Calling for all Jeans and Denim enthusiast!!
@standarddenim and @nudiejeans present:
Denim as Your 2nd Skin!
The exhibition of @nudiejeans and gathering of denim enthusiast @darahkubiru / INDIGO (Indonesian Denim Group) at @standarddenim @plaza_senayan !!
- @nudiejeans worn out exhibition
- Jeans and Denim knowledge sharing
- Lucky draw: to win a SDS voucher worth of IDR 2.000.000
- Worn Nudie Jeans competition
- SDS raffle contest announcement
Hosted by:
INDIGO (Indonesian Denim Group)

Friday, 25th November 2016 6PM Onwards
@standarddenim Plaza Senayan lvl 2, Jakarta.
RSVP: +62812-9687-6301 (Ferli)
Prepare your best Nudie Jeans!!
drz liked this
By aryowl
#1443946
Saat ini, Denimio sedang mengadakan sebuah campaign untuk Anda yang sudah pernah berbelanja melalui website Denimio secara langsung.

Cara untuk berpartisipasi dalam campaign ini sangatlah mudah:
1. Melakukan posting di 2 website/socmed yang berbeda, postingan tersebut berisi tentang pengalaman Anda ketika berbelanja di website Denimio dan juga mencantumkan foto yang berhubungan dengan cerita anda tersebut.
2. Silakan menghubungi saya melalui PM di darahkubiru dengan mencantumkan URL post Anda.

Akan ada hadiah berupa poin dari Denimio, jumlah poin yang akan diberikan berkisar dari 500-2500 poin denimio (atau sekitar 60000-300000 dalam IDR), tergantung dari postingan Anda. Campaign ini tidak memiliki batas waktu, jadi segera post cerita pengalaman Anda!
User avatar
By Nineater
#1464067
Image


CARRYING MADE TO LAST FINEST QUALITY GOODS :


+ SAGE +
+ BLUESVILLE (In-Store Exclusive Articles) +
+ VISSURE BOOTMAKER +
+ MILEFIELD CARRY GOODS+


THERE WILL BE NEW RELEASES AND IN-STORE EXCLUSIVE ARTICLES!


THE DISCOUNT LASTS FOR TWO DAYS, 16-17 APRIL 2017 - VALID FOR IN-STORE PURCHASES ONLY!
ALL ITEM!


SEE YOU THERE!





Izin announce di sini ya, thank you :beer
User avatar
By IDC
#1465018
Image

INDIGO DENIM CONTEST 2017 LOCAL AND NONLOCAL SERIES IS ON!

REGISTER NOW!

http://www.darahkubiru.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=27315

SUPPORTED BY :
Image


nonlocal series in collaboration with :
Image
Eternal was established by the Maeno Corporation in 1997. They are made using traditional methods in Kurashiki, Okayama but with a contemporary flair. The denim is dyed traditionally, patiently and intently but the cuts themselves are often more modern while maintaining a repro style. This 14.5oz one-wash denim is a very slubby fabric, dipped up to thirty times, then the jeans are hung by their back belt loop to dry in the sun. Their crinkly finish relaxes and yields high-contrast tate-ochi, or vertical fading. The break-in period rivals countless other denims while retaining all of it’s beauty, giving the jeans their namesake.

sample fading eternal 811
Image
Image

Spec Jeans Contest :

Eternal's flagship 811 denim is made from a 14.5oz American cotton fabric, The denim features a crunchy, stiff surface from the unique drying process, that will turn into an extremely soft feel with wear. This particular fabric is beloved for its hairy surface texture and vertical fading patterns.

- Slim Straight fit
runs slim in the thigh and top block, has a medium rise, and a slight taper throughout the leg

- raw fabric
- Hidden back pocket rivets
- Hidden coin pocket selvedge
- Rope dyed 20+ times to achieve a super dark indigo
- Branded Deer skin leather patch (custom design special IDC 2017)
- red and white front pocket lining
- custom flasher design special IDC 2017
- 100% American cotton
- Made in Japan


price : IDR 220USD exclude biaya pendaftaran (kurs akan ditentukan pada saat sesi pembayaran)
dan akan mendapatkan diskon 10% ketika semua peserta registrasi online di website denimio nanti. (tata cara akan diupdate nanti)


OFFICIAL NONLOCAL TSHIRT
Image

LOCAL
Image

Local Series Supported by :

RELIC ALMANAC, NAM WATCH, MISCHIEF, BORNGOODS, BATU, JUNKARD COMPANY, REVOLT, DAPPERS GROOMING, HIJACK SANDALS, AND RAFHEOO.
  • 1
  • 607
  • 608
  • 609
  • 610
  • 611
  • 612
Head essentials & Male grooming

Jelas dong. Wax / clay sekarang kan rata2 water ba[…]

Leather Shoes/Leather Boots part 2

^ Lewat wa, ada di ignya.