Jeans. Genes. Overall. Dungaree.

Moderator: philip

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 612
User avatar
By drz
#35662
mungkin maksudnya handmade dsini, satu jeans bener2 semua bagiannya dikerjain sama satu orang walopun pake bantuin mesin jahit, gw rasa klo ga pake mesin jahit bakal susah banget deh malah mungkin impossible hehe.

bisa dibandingin sama mungkin di video2 di bawah ini, gimana proses pembuatan jeans pada umumnya di pabrik2 denim yg gede

User avatar
By drz
#35664
This week we've been giving the site a bit of a tidy up in preparation for some very interesting and exciting pre-Christmas deliveries ( wait until you see what's coming ).

We've noticed that we've got a few brands and collections that we didn't put into sale last season, so, we're giving you a heads up now so you can bag yourself an amazing pair of denims for a snip of the price.

Aren't we nice.

The oki-ni team x

Use discount code 'SEASONEND' at the checkout (enter under 'additional services') to get 40% off everything in this category.
User avatar
By avenue_st
#35827
Lagian buang waktu kalo pake tangan, bayar berapa ke yang jaitnya (kalo di itung per hour).

@drz
nice info dir

APC, Wing + Horns, etc (size L-XL) ebay id: brandbiz thumbup
User avatar
By raven
#36465
LEVI'S IMPRINT http://e-levi.brandhosting.jp/ext/imprint/ (click)



intinya mereka bikin line baru, IMPRINT, under the japanese wing of levis. yg fadenya cepet, ya intinya itu, google it yourself, i got you the video
levis mulai bikin dry denim jd mainstream (wtf) mereka palingan jg ga peduli ama denim2 enthusiast, mereka mikirin untung aja pasti

di singapore udah di jual, price tag 220sgd, anybody wants? gw memperkirakan 12oz/13oz

raw -->30 days, 1 wash --> 120 days, 2 wash
Spoiler! :
Image


honeyee link http://www.honeyee.com/feature/2009/imprint/

ijo ijo dong
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 612

bantu ngeramein ah :ngacir S711VX since 2017 […]

Denim head sekarang pada dimana ya? Gak seheboh d[…]

Head essentials & Male grooming

Jelas dong. Wax / clay sekarang kan rata2 water ba[…]

Leather Shoes/Leather Boots part 2

^ Lewat wa, ada di ignya.