Page 1 of 6

Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Wed Nov 07, 2012 12:21 am
by quiddjohnny
Image

Johnny Quidd
Premium Handmade Leather Bag (UNISEX)


Johnny Quidd brings you the finest quality leather bag. Designed and created with passion by the hands of qualified craftmen, so the premium handmade leather bags will be yours.

Johnny Quidd is the perfect companion for every occasions, suitable for you with good sense of fashion. We deliver the bags with perfection to satisfy your needs and to reach your self actualization.

Johnny Quidd came from the most creative City that has a strong tradition in art, the city of Yogyakarta, Indonesia. Johnny Quidd deliver the best quality leather bags, that is assembled in detail by the hand of expert to assure the products still in the highest quality when its in your hand. Johnny Quidd’s products packed with premium packaging to assure your satisfaction. It’s handmade, exclusive and limited.

Levigh Callan - Camera Bag
Image

Hugo Watson - Formal and Casual Postman Bag (BEST SELLER)
Image

Martie Watson - Casual Postman Bag (MOST FAVORITE)
NB: Tersedia 2 pilihan Warna Kulit (Dark Brown atau Light Brown)
Image

Petter Callan - Classy Utility Bag (Travellers and Gadget Mania Choice)
NB: Tersedia 2 pilihan Warna Kulit (Dark Brown atau Light Brown)
Image


NEW ITEM!!!
EDDIE WATSON

Image


Catch us now on http://www.johnnyquidd.com
also follow our Twitter and Instagram at @quiddjohnny

Call us at 081804298664 and BBM at 32931159

:beer :beer :beer

Re: Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Wed Nov 07, 2012 12:22 am
by quiddjohnny
Thread ini sambungan dari thread lama ane viewtopic.php?f=16&t=7151

ane ganti karena, yang lama ane lama ga dibuka dan lupa passwordnya :D :D

*reserved* :beer :beer

Re: Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Wed Nov 07, 2012 12:56 am
by quiddjohnny
NOW AVAILABLE
Johnny Quidd Season 2 (UNISEX)


Hello Newest Bags Collection is about coming to town!!!

Carney Watson - Formal and Casual Postman Bag
Image

Laide Callan - an Exclusive Satchel
Image

Missa Callan - a Casual Satchel
NB: Tersedia 2 pilihan warna kulit (Dark Brown and Light Brown)
Image

visit us at http://www.johnnyquidd.com/

:beer :beer :beer

Re: Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Wed Nov 07, 2012 1:04 am
by Agustian
wah kenapa gak disatuin bro sama yang satunya?
tasnya lumayan nih :kiss kalo bisa bikin leather goods yg lain mau nihhh duuh
sukses kakak :metall

Re: Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Wed Nov 07, 2012 1:07 am
by quiddjohnny
Agustian wrote:wah kenapa gak disatuin bro sama yang satunya?
tasnya lumayan nih :kiss kalo bisa bikin leather goods yg lain mau nihhh duuh
sukses kakak :metall


iya mohon maaf gan, masalahnya ane lupa passwordnya. :D sindrom lupa dini gan :sembah
iya gan sementara di Leather Bag dulu.. Thank you gan!!!! :beer

Re: Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Wed Nov 07, 2012 1:09 am
by kneecap
Ini knp threadnya ada 2 ya :gila
sukses deh :)

Re: Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Wed Nov 07, 2012 1:16 am
by quiddjohnny
kneecap wrote:Ini knp threadnya ada 2 ya :gila
sukses deh :)

ane lupa password account yang satunya gan :D. Thank you gan :beer

Re: Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Wed Nov 07, 2012 7:02 am
by quiddjohnny
Sundull pagi pagiii :D

Re: Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Wed Nov 07, 2012 10:54 am
by quiddjohnny
sundulll sunduulllll :beer

Re: Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Wed Nov 07, 2012 11:21 am
by quiddjohnny
Ini Petter Callan gan, muat untuk Ipad, Tablet PC, notes, HP atau pocket camera. Tujuannya untuk memudahkan dan memberikan style saat jalan-jalan atau traveling. ada 2 pilihan warna gan, ada yang light seperti gambar, ada pula yang dark.
Image

dibawah ini adalah Postman Bag andalan Kami, namanya Martie Watson, dan salah satu best seller. Kesannya sangat muda, energic, stylist but still classy. tersedia 2 warna gan.
Image

dibawah ini adalah CAMERA BAG, dengan nama Levigh Callan, ini muat untuk karema SLR agan-agan, dengan 2 lensa dan perlengkapan lain. Sangat mudah dibawa kemana-mana dan Classy
Image

Lalu yang terakhir dari Season 1 ini adalah Hugo watson, merupakan Best Seller dari Johnny Quidd. Tas ini sangat cocok untuk agan-agan dalam berbisnis dan beraktifitas lainnya. Kompartemennya muat untuk laptop, dokumen-dokumen agan seukuran A3, gadget dan lainnya
Image

Itu semua ane produksi di Jogjakarta, dengan memanfaatkan tenaga kerja lokal yang tujuannya juga untuk meningkatkan taraf hidup masyarakat. Namun selain itu kami selalu mengedepankan KUALITAS DAN DURABILITAS, atau daya tahan produk. Kami dapat yakinkan bahwa produk ini dapat tahan untuk jangka waktu yang lama, dengan pemakaian normal dapat mencapat 80tahun.

Image

atau klik link ini http://www.johnnyquidd.com

Re: Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Wed Nov 07, 2012 10:45 pm
by quiddjohnny
bumpssss :beer

Re: Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Thu Nov 08, 2012 9:07 am
by quiddjohnny
Bumpss

Re: Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Thu Nov 08, 2012 1:21 pm
by quiddjohnny
Bumpssss

Re: Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Thu Nov 08, 2012 6:51 pm
by quiddjohnny
Sundull malam malammm

Re: Johnny Quidd - Premium Handmade Leather Bag

PostPosted:Thu Nov 08, 2012 10:43 pm
by quiddjohnny
Image

NOW LEVIGH CALLAN "CAMERA BAG" ON PROMO!!!!! VISIT OUR WEB http://www.johnnyquidd.com for Promo Info :beer :beer